Wij zijn op 1 juni verhuisd naar ons nieuwe pand in Velp. Een pand met meer ruimte en meer uitstraling. Centraal gelegen in het centrum van Velp met voldoende parkeerruimte. Angela Lubbers van Lubbersss “De sleutel naar een succesvolle styling” maakte het ontwerp voor het interieur van de winkel, die in trendy kleuren met de laatste snufjes op het gebied van vloer- en wandbekleding werd ingericht.

Onze producten kunnen we u nu heel goed laten zien. Voor de Balteriocollectie bijvoorbeeld, hebben we een prachtige kast, waar de hele collectie in getoond wordt. Voor PVC-vloeren bedachten we zelf een showkast, waar zelfs de leveranciers jaloers op zijn! Binnenkort is ook de Quick-Stepcollectie vanuit een prachtig showmeubel te bewonderen.

Wij hebben niet alleen de mooiste vloeren en raamdecoratie in ons assortiment, maar schenken ook de lekkerste koffie. Daarom nodigen we u heel graag uit voor een bezoek. Zodat we u onder het genot van een kopje koffie met veel trots onze mooie winkel kunnen laten zien.

Geef een reactie