Eiken vloeren in Elst

Bent u op zoek naar eiken vloeren in Elst? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 24 km verwijderd van Elst. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment eiken vloeren. In onze showroom in De Steeg voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. Door de ligging aan de A348 is Schoonwater De Steeg gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Arnhem of Elst.

Schoonwater De Steeg is al dertig jaar lang een begrip in Gelderland. Met onze eiken vloeren en raambekleding zorgen wij voor comfort en sfeer in uw woning. Bij ons kunt u een goed advies verwachten. Onze deskundige medewerkers zijn specialist in het leggen, onderhouden en renoveren van eiken vloeren.

Schoonwater heeft een brede selectie aan handbewerkte eiken vloeren met ieder een uniek karakter. Geen plank is hetzelfde. De eiken vloeren van Schoonwater hebben hun individuele en unieke karakter te danken aan de onvoorspelbaarheid van de natuur. De eiken vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende parketsoorten. Van massieve tot samengestelde ofwel gelaagde eiken vloerdelen. Gemaakt van hout uit duurzaam beheerde productiebossen.

Massief eiken vloeren
Tapis eiken vloeren zijn van massief hout van 6 tot 10 millimeter dik zonder mes en groef. Dit parket is vervaardigd van zorgvuldig geselecteerd hout dat tijdens de droging en verwerking grondig gecontroleerd wordt. Het leggen van massief parket is ambachtelijk handwerk dat alleen wordt beheerst door ervaren specialisten als Schoonwater. De stroken worden ter plekke verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer en daarna eventueel geschuurd en gestopt. Tot slot wordt de vloer afgewerkt met een waslaag, hardwax olie of een laklaag naar keuze. Eiken vloeren kunnen in verschillende patronen worden gelegd.

Eiken vloer Premier in grove visgraat met bies en band van Teak
Deze eiken vloeren hebben een rustige uitstraling met karakteristieke, glanzende spiegels en vlammen. Eiken vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei patronen, zoals een visgraatpatroon, maar ook Hongaarse of Weense punt of zelfs een volledig zelf verzonnen patroon. Met een band en bies krijgt de ruimte een klassiek karakter. Eiken Premier heeft geen knoesten en weinig onderlinge kleurverschillen. Door de geringe werking is deze houtsoort goed te combineren met vloerverwarming.

Meer weten over eiken vloeren in Elst?

Neem dan contact met ons op.