Eiken vloeren in Hengelo

Bent u op zoek naar eiken vloeren in Hengelo? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 24,4 km verwijderd van Hengelo. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment eiken vloeren. In onze showroom in De Steeg voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. Door de ligging aan de A348 is Schoonwater De Steeg gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Hengelo of Doetinchem.

Schoonwater De Steeg is al dertig jaar lang een begrip in Gelderland. Met onze eiken vloeren en raambekleding zorgen wij voor comfort en sfeer in uw woning. Bij ons kunt u een goed advies verwachten. Onze deskundige medewerkers zijn specialist in het leggen, onderhouden en renoveren van eiken vloeren.

Schoonwater heeft een brede selectie aan handbewerkte eiken vloeren met ieder een uniek karakter. Geen plank is hetzelfde. De eiken vloeren van Schoonwater hebben hun individuele en unieke karakter te danken aan de onvoorspelbaarheid van de natuur. De eiken vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende parketsoorten. Van massieve tot samengestelde ofwel gelaagde eiken vloerdelen. Gemaakt van hout uit duurzaam beheerde productiebossen.

Lak
Moderne lakken zijn mat, helder en milieuvriendelijk, meestal sneldrogend en stinken niet. Weg dus met de vooroordelen uit het glimmende en vergelende tijdperk. Af en toe met een uitgewrongen dweil en een speciaal schoonmaakmiddel reinigen maakt het onderhoud van eiken vloeren eenvoudig. Met drie tot vier laklagen gaan eiken vloeren jaren mee. Tussentijds kunnen de eiken vloeren na licht schuren van twee nieuwe lagen worden voorzien. Beschadigingen van gelakte eiken vloeren zijn minder goed te herstellen dan bij geoliede eiken vloeren. Een UV-blokker in de lak beperkt verkleuring van het hout door de zon.

Combiwood
Kies de passende kleur, de gewenste dikte, breedte, afwerking en diepte van de velling. Combineer zo de Combiwood eiken vloeren helemaal naar wens, in een moderne, rustieke, klassieke of landelijke stijl. De eiken vloeren zijn gelaagd, waardoor minder dan de helft aan hardhout wordt gebruikt, De gelaagdheid maakt de eiken vloer bovendien sterker, minder krimpgevoelig en heeft exact dezelfde charme. Voor de toplaag kunt u kiezen uit eiken en diverse soorten hardhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Meer weten over eiken vloeren in Hengelo?

Neem dan contact met ons op.