Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf laten wij graag onze grote betrokkenheid bij de branche zien. Kwaliteit is in alle opzichten belangrijk voor Schoonwater en daarom investeren wij graag  in de toekomst van jongeren.

Schoonwater is gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Dat kan zachte vloerbedekking zijn of een kunststofvloer, maar wij leggen ook echt houten vloeren. Houten vloeren zijn soms al eeuwen oud. Als ‘de tand des tijds’ heeft toegeslagen, kunnen wij de vloeren op allerlei manieren opknappen. Dat varieert van het schuren en opnieuw lakken van parket in woonhuizen tot het compleet restaureren van vloeren in monumenten of monumentale panden.

In onze showroom in De Steeg voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. Of een klant nu helemaal niets, een klein bedrag of een kapitaal bij ons uitgeeft, voorop staat dat hij of zij met een tevreden gevoel onze winkel verlaat. Goed advies gaat wat Schoonwater betreft vóór snelle winst.

Ben jij MBO-student en wil je in de praktijk het vak van vloeren leggen leren? Of wil je in de toekomst als verkoopmedewerk(st)er of interieurstylist(e) aan het werk? Neem dan contact met ons op en wellicht hebben we een leerplek of stageplaats voor jou!