Frans eiken vloer

Houtsoorten
Elke houtsoort heeft eigen specifieke kenmerken, zoals hardheid, gewicht, vormvastheid, kleur en structuur. Met de houtkeus bepaalt u ook de sfeer van uw parket. Kiest u voor een Frans eiken vloer, dan kiest u voor een vloer met neutrale uitstraling. Andere houtsoorten kenmerken zich door een geprononceerde vlam  en kleurschakering. Wengé is van nature donkerbruin, bijna zwart, maar blijft door de structuur levendig. Veel van het door Schoonwater voor Frans eiken vloeren gebruikte hout is inmiddels afkomstig van duurzaam beheerde productiebossen en voorzien van FSC-keurmerk.

Kleur en afwerking
Naast de houtsoort is de kleur en de afwerking een belangrijk aspect voor het uiterlijk van uw vloer. Een gladde gelakte vloer geeft een ander effect dan een verouderde gerookte vloer. Door de Frans eiken vloer te bewerken wordt de natuurlijke kleur benadrukt, lichter of donkerder gemaakt. Alles is een  kwestie van smaak, maar een passende afwerking versterkt de fraaie kenmerken van het hout.

Schoonwater De Steeg is al dertig jaar lang een begrip in Gelderland. Met onze Frans eiken vloeren en raambekleding zorgen wij voor comfort en sfeer in uw woning. Bij ons kunt u een goed advies verwachten. Onze deskundige medewerkers zijn specialist in het leggen, onderhouden en renoveren van Frans eiken vloeren.

Of een klant nu helemaal niets, een klein bedrag of een kapitaal bij ons uitgeeft, voorop staat dat hij of zij met een tevreden gevoel onze winkel verlaat. Goed advies gaat wat Schoonwater betreft vóór snelle winst.

Meer weten over een Frans eiken vloer?

Neem dan contact met ons op.