Houten vloeren Eerbeek

Massief houten vloeren wordt gemaakt van echt hout. Door de ruime keuze uit verschillende houtsoorten en legpatronen hebben massief houten vloeren een sfeervolle en natuurlijke uitstraling, zowel in een modern als klassiek interieur. De massief houten vloeren van Schoonwater voldoen aan veel eisen. Bij temperatuurverschillen mag de vloer niet te veel krimpen of uitzetten. Hij moet strak en egaal liggen en slijtvast zijn. Wij zorgen ook voor het deskundig leggen en onderhouden van uw Massief houten vloeren

Massief of samengesteld
Tapis massief houten vloeren zijn van massief hout van 6 tot 10 millimeter dik zonder mes en groef. Dit parket is vervaardigd van zorgvuldig geselecteerd hout dat tijdens de droging en verwerking grondig gecontroleerd wordt. Het leggen van massief houten vloeren is ambachtelijk handwerk dat alleen wordt beheerst door ervaren specialisten als Schoonwater. De stroken worden ter plekke verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer en daarna eventueel geschuurd en gestopt. Tot slot worden de massief houten vloeren afgewerkt met een waslaag, hardwax olie of een laklaag naar keuze. Tapisvloeren kunnen in verschillende patronen worden gelegd.

Een parketvloer is een kostbare aanschaf, maar bij goed gebruik en onderhoud heeft u hier uw leven lang plezier van. Echt houten vloeren die eeuwen geleden zijn gelegd, zijn nu nog steeds mooi. Wij geven u graag enkele tips over het onderhoud van de verschillende vloeren. Als uw vloer door de tand des tijds ingrijpender onderhoud nodig heeft, dan bent u voor reparatie of restauratie bij Schoonwater ook aan het goede adres.

Klimaat
De ideale luchtvochtigheid voor een houten vloer ligt tussen 50 tot 60%. Met name in de winter daalt de relatieve vochtigheid nog wel eens. Met een goede hygrometer kunt u de luchtvochtigheid controleren. Door het plaatsen van bevochtigers (stoom, ultrasoon of een koudwaterverdamper) verhoogt u de relatieve vochtigheid. Dat is goed voor de vloer, maar een goed binnenklimaat is ook goed voor uw gezondheid.

Bent u op zoek naar houten vloeren in de regio Eerbeek? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 12,7 km verwijderd van Eerbeek. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment houten vloeren.

Schoonwater De Steeg is al dertig jaar lang een begrip in Gelderland. Met onze massief houten vloeren en raambekleding zorgen wij voor comfort en sfeer in uw woning. Bij ons kunt u een goed advies verwachten. Onze deskundige medewerkers zijn specialist in het leggen, onderhouden en renoveren van massief houten vloeren.