Houten vloeren in Zevenaar

Houten vloeren gemaakt van echt hout. Door de ruime keuze uit verschillende houtsoorten en legpatronen hebben houten vloeren een sfeervolle en natuurlijke uitstraling, zowel in een modern als klassiek interieur. Houten vloeren van Schoonwater voldoen aan veel eisen. Bij temperatuurverschillen mogen houten vloeren niet te veel krimpen of uitzetten. Hij moet strak en egaal liggen en slijtvast zijn. Wij zorgen ook voor het deskundig leggen en onderhouden van uw houten vloeren.

Een houten vloer is een kostbare aanschaf, maar bij goed gebruik en onderhoud heeft u hier uw leven lang plezier van. Echt houten vloeren die eeuwen geleden zijn gelegd, zijn nu nog steeds mooi. Wij geven u graag enkele tips over het onderhoud van de verschillende vloeren. Als uw houten vloer door de tand des tijds ingrijpender onderhoud nodig heeft, dan bent u voor reparatie of restauratie bij Schoonwater ook aan het goede adres.

Houtsoorten
Elke houtsoort heeft eigen specifieke kenmerken, zoals hardheid, gewicht, vormvastheid, kleur en structuur. Met de houtkeus bepaalt u ook de sfeer van uw houten vloer. Kiest u voor eiken, dan kiest u voor een vloer met neutrale uitstraling. Andere houtsoorten kenmerken zich door een geprononceerde vlam en kleurschakering. Wengé is van nature donkerbruin, bijna zwart, maar blijft door de structuur levendig. Veel van het door Schoonwater voor parket gebruikte hout voor houten vleoren is inmiddels afkomstig van duurzaam beheerde productiebossen en voorzien van FSC-keurmerk.

Schoonwater De Steeg is al dertig jaar lang een begrip in Gelderland. Met onze houten vloeren en raambekleding zorgen wij voor comfort en sfeer in uw woning. Bij ons kunt u een goed advies verwachten. Onze deskundige medewerkers zijn specialist in het leggen, onderhouden en renoveren van houten vloeren.

Bent u op zoek naar houten vloeren in de regio Zevenaar? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 19,9 km verwijderd van Zevenaar. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment houten vloeren.