Kunststof vloeren

Een kunststof vloerbedekking is wat betreft dessin en kleur eindeloos te variëren. De vloeren zijn er ook met hout- of steenpatroon dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Schoonwater heeft een ruim assortiment kunststofvloeren. PVC, Vinyl en Marmoleum hebben een wat zachter oppervlak. Daardoor zijn deze vloeren geluiddempend. Dat is prettig als de vloer veel belopen wordt. Omdat de vloer waterdicht kan worden gelast, zijn kunststofvloeren ook goed in vochtige ruimtes toe te passen.

Laminaat is harder en bestaat uit losse panelen. Moderne technieken zorgen ervoor dat laminaat haast niet meer van een echte houten vloer is te onderscheiden. Herhaling van patronen is tot een minimum beperkt, nerven en houtstructuur zijn voelbaar en de vloeren worden zelfs met spijkergaatjes geleverd.

Kunststofvloeren zijn gemakkelijk schoon te houden. Stofzuigen en af en toe dweilen volstaat. Om de originele uitstraling te houden, kunt u hiervoor wel het beste een speciaal schoonmaakmiddel voor PVC of laminaat gebruiken. De vloeren zijn slijtvast en kleurecht en blijven daardoor jarenlang mooi.

Kunststof vloeren Gelderland, PVC vloeren Gelderland, specialist in pvc vloeren, bodiax vloeren, gerookt eiken vloeren, pvc vloeren Arnhem, Doetinchem, Zevenaar, Didam, Elst, Terborg, Duiven, Rozendaal, Doesburg, Huissen, Dieren.