Laminaatvloeren in Rheden

Laminaatvloeren zijn wat betreft dessin en kleur eindeloos te variëren. Laminaatvloeren zijn er ook met hout- of steenpatroon dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Schoonwater heeft een ruim assortiment laminaatvloeren. Vinyl, Marmoleum en PVC hebben een wat zachter oppervlak. Daardoor zijn deze vloeren geluiddempend. Dat is prettig als de vloer veel belopen wordt. Omdat de vloer waterdicht kan worden gelast, zijn laminaatvloeren ook goed in vochtige ruimtes toe te passen.

Bent u op zoek naar Laminaatvloeren in de regio Rheden? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 3,8 km verwijderd van Rheden. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment Laminaatvloeren.

Laminaatvloeren zijn gemakkelijk schoon te houden. Stofzuigen en af en toe dweilen volstaat. Om de originele uitstraling te houden, kunt u hiervoor wel het beste een speciaal schoonmaakmiddel voor laminaatvloeren te gebruiken. Laminaatvloeren zijn slijtvast en kleurecht en blijven daardoor jarenlang mooi.

Schoonwater De Steeg is al dertig jaar lang een begrip in Gelderland. Met onze laminaatvloeren en raambekleding zorgen wij voor comfort en sfeer in uw woning. Bij ons kunt u een goed advies verwachten. Onze deskundige medewerkers zijn specialist in het leggen van laminaatvloeren.

Bodiax PVC-vloer
Laminaat is stil en voelt behaaglijk warm aan. De laminaatvloeren van Bodiax hebben een natuurlijke houten uitstraling door een minimale herhaling van het patroon en een voelbare structuur. De stroken zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. Laminaatvloeren zijn vochtbestendig en daardoor ook geschikt voor uw keuken of badkamer. De vloer is goed te combineren met vloerverwarming.

Schoonwater is gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Dat kan zachte vloerbedekking zijn of een kunststofvloer, maar wij leggen ook echt houten vloeren. Houten vloeren zijn soms al eeuwen oud. Als ‘de tand des tijds’ heeft toegeslagen, kunnen wij de vloeren op allerlei manieren opknappen. Dat varieert van het schuren en opnieuw lakken van parket in woonhuizen tot het compleet restaureren van vloeren in monumenten of monumentale panden.