Gratis professioneel kleuradvies

De aanschaf van een nieuwe vloer of het laten opknappen van een bestaande vloer is een hele klus, waar u waarschijnlijk lang tegenop gezien hebt. Het leeghalen van de kamer, de rommel…. Het brengt nogal wat werk met zich mee.

Vaak zult u besluiten om dan ook maar de rest van de kamer aan te pakken. Even een ander kleurtje op de muren.. Maar welke kleur? Wat past bij uw smaak en inrichting?

Schoonwater Vloeren heeft daarvoor wat leuks bedacht. Als u een nieuwe vloer aanschaft of uw bestaande vloer laat schuren, krijgt u van Lubbersss interieurstyling een professioneel kleuradvies helemaal gratis. Angela Lubbers komt daarvoor bij u thuis om de situatie te bekijken. Factoren als grootte van de ruimte, lichtinval en het aanwezige meubilair spelen een belangrijke rol bij het bepalen van een passende kleur.

Een kleuradvies van Lubbersss interieurstyling maakt het kiezen van de juiste kleur voor de juiste ruimte leuk en een stuk gemakkelijk. Samen met Angela Lubbers gaat u aan de slag met het maken van een kleurplan. Dit gebeurt aan de hand van verschillende kleurwaaiers en kleurstalen en eventueel met behulp van een sfeercollage.

Deze actie is geldig bij aanschaf van alle vloeren, dus ook laminaat, tapijt, pvc en massief hout.

Bekijk hier de flyer