Oude houten vloeren

Een parketvloer is een kostbare aanschaf, maar bij goed gebruik en onderhoud heeft u hier uw leven lang plezier van. Oude houten vloeren die eeuwen geleden zijn gelegd, zijn nu nog steeds mooi. Wij geven u graag enkele tips over het onderhoud van de verschillende vloeren. Als uw oude houten vloer door de tand des tijds ingrijpender onderhoud nodig heeft, dan bent u voor reparatie of restauratie bij Schoonwater ook aan het goede adres.

Het herstellen van oude houten vloeren
Schoonwater heeft veel ervaring met het herstellen (aanhelen) van alle soorten oude houten vloeren. Als er door het wegbreken of plaatsen van een muur, bar of open haard een stuk vloer aangeheeld moet worden, kunnen wij dit voor u verzorgen. Als u een aanbouw heeft geplaatst, kunnen wij aan de oude houten vloer een nieuwe parketvloer leggen. Voor het mooiste resultaat, moet daarna wel de hele vloer geschuurd en behandeld worden.

Ook voor restauratie van historische oude houten vloeren in monumenten en monumentale panden kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van de ondervloer en de verkrijgbaarheid van het materiaal, kunnen we beschadigde oude vloerdelen vervangen of aanhelen.

U kunt bij Schoonwater altijd een eerlijk advies verwachten. Als wij twijfelen aan een goed eindresultaat, zullen we niet aan een klus beginnen.