Parketvloeren Brummen

Er is een breed aanbod in houtsoorten voor parketvloeren. Naast de verschillende parketvloeren zijn er ook verschillende afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een afwerking van uw parketvloer met lak of olie. Door al deze verschillende keuzes is er voor iedereen een parketvloer naar wens.

De aanschaf van een nieuwe parketvloer is een kostbare investering. Daarom is het van essentieel belang is om duidelijk te hebben wat u wilt. Als u denkt aan een nieuwe parketvloer zijn er vele keuzes. Er is een grote verscheidenheid aan houtsoorten beschikbaar voor parketvloeren. Elke houtsoort voor parketvloeren heeft een eigen unieke uitstraling. Parketvloeren zijn een grote investering en daarom bieden wij u onze parketvloeren aan in verschillende prijsklassen.

Bent u op zoek naar parketvloeren in de regio Brummen? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 10,3 km verwijderd van Brummen. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment parketvloeren.

Logen
Door het logen van parketvloeren wordt het kleureffect nog sprekender. Zo kunnen parketvloeren witter worden gemaakt met een witte loogbeits. Met een antiek loogbeits wordt de kleur donkerder, donkerder zelfs dan door een kleurpigment aan de olie toe te voegen.

Roken
Bij het roken van parketvloeren wordt de tannine in het hout in verbinding gebracht met ammoniakdampen. De parketvloer wordt door dit proces donkerder. Hoe langer het roken duurt, hoe donkerder de planken worden. Dat maakt het verschil tussen “licht gerookte eiken vloeren” en “donker gerookte eiken vloeren” (ook wel “dubbel gerookte eiken vloeren” genoemd).

Old Vintage parketvloeren
Door geschaafde of geschuurde parketvloeren met een naturel olie af te werken blijven de prachtige, warme kleur en de structuur van het eiken behouden. De neutrale basiskleur van eiken laat zich met veel kleuren combineren. Kies uw vloerkleur bij voorkeur lichter of donkerder dan de kleur van uw meubels. Als u meubels en uw parketvloeren in dezelfde kleur kiest, brengt een vloerkleed met een contrasterende kleur sfeer en warmte.

In onze showroom in De Steeg voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. Door de ligging aan de A348 is Schoonwater De Steeg gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Arnhem of Brummen.

Schoonwater Vloeren in De Steeg verkoopt parketvloeren in Doesburg, Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Didam, Rozendaal, Velp, Rheden, Ellecom, Dieren, Brummen, De Steeg, Doetinchem, Zutphen, Eerbeek, Elst, Huissen, Wehl, Hengelo, Gelderland