Parketvloeren Eerbeek

Echte parketvloer zijn eenvoudig te herkennen. Houten vloer zijn niet altijd hetzelfde als parketvloeren. Iedereen kan met een partij planken een houten vloer leggen. Schoonwater heeft een brede selectie aan parketvloeren met ieder een uniek karakter. Geen plank is hetzelfde. De parket vloeren van Schoonwater hebben hun individuele en unieke karakter te danken aan de onvoorspelbaarheid van de natuur. De parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende parketsoorten. Van massieve tot samengestelde ofwel gelaagde eiken vloerdelen. Gemaakt van hout uit duurzaam beheerde productiebossen.

Houtsoorten
Elke houtsoort heeft eigen specifieke kenmerken, zoals hardheid, gewicht, vormvastheid, kleur en structuur. Met de houtkeus bepaalt u ook de sfeer van uw parket. Kiest u voor een parketvloer, dan kiest u voor een vloer met neutrale uitstraling. Andere houtsoorten kenmerken zich door een geprononceerde vlam en kleurschakering. Wengé is van nature donkerbruin, bijna zwart, maar blijft door de structuur levendig. Veel van het door Schoonwater voor parket gebruikte hout is inmiddels afkomstig van duurzaam beheerde productiebossen en voorzien van FSC-keurmerk.

Parketvloer Premier in grove visgraat met bies en band van Teak
Deze parketvloeren hebben een rustige uitstraling met karakteristieke, glanzende spiegels en vlammen. Parketvloeren zijn verkrijgbaar in allerlei patronen, zoals een visgraatpatroon, maar ook Hongaarse of Weense punt of zelfs een volledig zelf verzonnen patroon. Met een band en bies krijgt de ruimte een klassiek karakter. Eiken Premier heeft geen knoesten en weinig onderlinge kleurverschillen. Door de geringe werking is deze houtsoort goed te combineren met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar parketvloeren in de regio Eerbeek? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 12,7 km verwijderd van Eerbeek. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment parketvloeren.

In onze showroom in De Steeg voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. Door de ligging aan de A348 is Schoonwater De Steeg gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Arnhem of Eerbeek.