Parketvloeren in Hengelo

Er is een breed aanbod in houtsoorten voor parketvloeren. Naast de verschillende parketvloeren zijn er ook verschillende afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een afwerking van uw parketvloer met lak of olie. Door al deze verschillende keuzes is er voor iedereen een parketvloer naar wens.

De aanschaf van een nieuwe parketvloer is een kostbare investering. Daarom is het van essentieel belang is om duidelijk te hebben wat u wilt. Als u denkt aan een nieuwe parketvloer zijn er vele keuzes. Er is een grote verscheidenheid aan houtsoorten beschikbaar voor parketvloeren. Elke houtsoort voor parketvloeren heeft een eigen unieke uitstraling.

Bent u op zoek naar parketvloeren in de regio Hengelo? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 24,4 km verwijderd van Hengelo. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment parketvloeren.

Patronen
parketvloeren zijn uitermate geschikt om de mooiste patronen te leggen. Het aantal mogelijkheden is onbeperkt. In de showroom van Schoonwater kunt u verschillende mogelijkheden bekijken. Maar als u een eigen parketvloer wilt ontwerpen is dat ook mogelijk. Het enige dat u moet doen is een tekening bij ons inleveren. Het visgraatpatroon is bij parketvloeren een van de meest bekende patronen. Daarnaast zijn er veel verschillende patronen gelegd in kastelen en paleizen. Het patroon is dan naar het kasteel of paleis vernoemd. Variatie in de breedte van de planken geeft ook een bijzonder effect, vooral als u daarbij biezen, banden of vellingen toepast.

Chapel Avance Europees parketvloeren gerookt olie zwart (met velling)
Een parketvloer die u niet elke dag tegenkomt. Het dubbel gerookte parket geeft extra klasse en warmte aan uw interieur. De zwarte olie waarmee het hout is bewerkt geeft een stijlvolle touch. Met smallere planken van 14 cm breed krijgen de parketvloeren een elegante tint. Voor een extra robuuste blikvanger in uw woonkamer, zijn de planken tot 24 cm breed verkrijgbaar. De velling accentueert de breedte van de planken.