Parketvloeren in Huissen

Parketvloeren – warme en sfeervolle vloeren!
Denkt u na over de aanschaf van een nieuwe parketvloer of wilt u uw huidige parketvloeren een onderhoudsbeurt te geven? Dan wilt u uiteraard eerst graag alles duidelijk hebben zodat u weet wat voor u de beste keuze is.

Voor de meeste mensen zijn parketvloeren nog steeds de mooiste vloeren, door het uiterlijk van de vloer. Parketvloeren hebben een eigen unieke uitstraling, dat maakt parketvloeren nog steeds de meest gewilde vloer. Een bijkomend voordeel is dat parketvloeren altijd vrij warm aanvoelen.

Wij zullen niet beweren u uw mooie parketvloeren niet zelf kunt schuren. Maar huur een goede machine en bezuinig niet op de schuurbanden. Gebruik voor het aflakken of het oliën goede en goed vloeiende oliën of lakken, anders zult u aanzetten zien die u niet meer weg kunt krijgen. Wij adviseren lak van Bona of Pallman en olie van OSMO te gebruiken. Het is eeuwig zonde om een mooie en dure parketvloeren door verkeerd schuren te verprutsen. Kom gerust bij ons langs voor goed advies, als u uw parketvloeren zelf wilt schuren.

Old Vintage parketvloeren
Door geschaafde of geschuurde parketvloeren met een naturel olie af te werken blijven de prachtige, warme kleur en de structuur van het eiken behouden. De neutrale basiskleur van eiken laat zich met veel kleuren combineren. Kies uw vloerkleur bij voorkeur lichter of donkerder dan de kleur van uw meubels. Als u meubels en uw parketvloeren in dezelfde kleur kiest, brengt een vloerkleed met een contrasterende kleur sfeer en warmte.

Bent u op zoek naar parketvloeren in de regio Huissen? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 16,2 km verwijderd van Huissen. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment parketvloeren. In onze showroom in De Steeg voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. Door de ligging aan de A348 is Schoonwater De Steeg gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Arnhem of Huissen.