Parketvloeren in Velp

Echte parketvloer zijn eenvoudig te herkennen. Houten vloer zijn niet altijd hetzelfde als parketvloeren. Iedereen kan met een partij planken een houten vloer leggen. Schoonwater heeft een brede selectie aan parketvloeren met ieder een uniek karakter. Geen plank is hetzelfde. De parket vloeren van Schoonwater hebben hun individuele en unieke karakter te danken aan de onvoorspelbaarheid van de natuur. De parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende parketsoorten. Van massieve tot samengestelde ofwel gelaagde eiken vloerdelen. Gemaakt van hout uit duurzaam beheerde productiebossen.

Kleur en afwerking
Naast de houtsoort is de kleur en de afwerking een belangrijk aspect voor het uiterlijk van uw parketvloer. Gladde gelakte parketvloeren geven een ander effect dan verouderde gerookte parketvloeren. Door het hout te bewerken wordt de natuurlijke kleur benadrukt, lichter of donkerder gemaakt. Alles is een kwestie van smaak, maar een passende afwerking versterkt de fraaie kenmerken van het hout.

Chapel Avance Europees parketvloeren gerookt olie zwart (met velling)
Een parketvloer die u niet elke dag tegenkomt. Het dubbel gerookte parket geeft extra klasse en warmte aan uw interieur. De zwarte olie waarmee het hout is bewerkt geeft een stijlvolle touch. Met smallere planken van 14 cm breed krijgen de parketvloeren een elegante tint. Voor een extra robuuste blikvanger in uw woonkamer, zijn de planken tot 24 cm breed verkrijgbaar. De velling accentueert de breedte van de planken.

In onze showroom in De Steeg voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. Door de ligging aan de A348 is Schoonwater De Steeg gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Arnhem of Velp