Parketvloeren in Wehl

Parketvloeren – warme en sfeervolle vloeren!
Denkt u na over de aanschaf van een nieuwe parketvloer of wilt u uw huidige parketvloeren een onderhoudsbeurt te geven? Dan wilt u uiteraard eerst graag alles duidelijk hebben zodat u weet wat voor u de beste keuze is.

Er is een breed aanbod in houtsoorten voor parketvloeren. Naast de verschillende parketvloeren zijn er ook verschillende afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een afwerking van uw parketvloer met lak of olie. Door al deze verschillende keuzes is er voor iedereen een parketvloer naar wens.

Borstelen
parketvloeren hebben een duidelijke tekening in het hout. Het mooie van de tekening in een parketvloer is dat vrijwel iedere plank anders is dan de plank die ernaast ligt. Met borstelen wordt dit beeld verder geaccentueerd. Tijdens het borstelen van de planken wordt het zachtere hout weggeborsteld. De tekening in het hout komt hierdoor meer dan ooit naar voren.

Bent u op zoek naar parketvloeren in de regio Wehl? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 17,3 km verwijderd van Wehl. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment parketvloeren.

Combiwood
Kies de passende kleur, de gewenste dikte, breedte, afwerking en diepte van de velling. Combineer zo de Combiwood parketvloeren helemaal naar wens, in een moderne, rustieke, klassieke of landelijke stijl. De parketvloeren zijn gelaagd, waardoor minder dan de helft aan hardhout wordt gebruikt, De gelaagdheid maakt de parketvloer bovendien sterker, minder krimpgevoelig en heeft exact dezelfde charme. Voor de toplaag kunt u kiezen uit parketen diverse soorten hardhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.