Parketvloeren in Westervoort

Bent u op zoek naar parketvloeren in de regio Westervoort? Kom dan eens langs bij Schoonwater Vloeren in De Steeg. Slechts 12,7 km verwijderd van Westervoort. Schoonwater Vloeren heeft een ruim assortiment parketvloeren.

Echte parketvloer zijn eenvoudig te herkennen. Houten vloer zijn niet altijd hetzelfde als parketvloeren. Iedereen kan met een partij planken een houten vloer leggen. Schoonwater heeft een brede selectie aan parketvloeren met ieder een uniek karakter. Geen plank is hetzelfde. De parket vloeren van Schoonwater hebben hun individuele en unieke karakter te danken aan de onvoorspelbaarheid van de natuur. De parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende parketsoorten. Van massieve tot samengestelde ofwel gelaagde eiken vloerdelen. Gemaakt van hout uit duurzaam beheerde productiebossen.

Parketvloeren – warme en sfeervolle vloeren!
Denkt u na over de aanschaf van een nieuwe parketvloer of wilt u uw huidige parketvloeren een onderhoudsbeurt te geven? Dan wilt u uiteraard eerst graag alles duidelijk hebben zodat u weet wat voor u de beste keuze is.

Parketvloer Grigio Bourgogne 23 cm leisteengrijs
Diepe grijstinten op de vloer in combinatie met lichtgekleurde muren en plafond laten een kamer breder lijken. Deze geschaafde parketvloeren zijn enorm populair, vooral in brede delen. De parketvloeren passen in een moderne, sfeervolle inrichting en zijn goed te combineren met andere natuurlijke materialen.

In onze showroom in De Steeg voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. Door de ligging aan de A348 is Schoonwater De Steeg gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Arnhem of Westervoort.