PVC Laminaat

PVC Laminaat is wat betreft dessin en kleur eindeloos te variëren. Het PVC Laminaat is er ook met hout- of steenpatroon dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Schoonwater heeft een ruim assortiment PVC Laminaat. Vinyl, Marmoleum en PVC Laminaat hebben een wat zachter oppervlak. Daardoor zijn deze vloeren geluiddempend. Dat is prettig als de vloer veel belopen wordt. Omdat de vloer waterdicht kan worden gelast, is PVC Laminaat ook goed in vochtige ruimtes toe te passen.

PVC Laminaat is gemakkelijk schoon te houden. Stofzuigen en af en toe dweilen volstaat. Om de originele uitstraling te houden, kunt u hiervoor wel het beste een speciaal schoonmaakmiddel voor PVC Laminaat te gebruiken. Vloeren van PVC Laminaat zijn slijtvast en kleurecht en blijven daardoor jarenlang mooi.

Bodiax PVC-vloer
PVC-Laminaat is stil en voelt behaaglijk warm aan. Het PVC Laminaat van Bodiax heeft een natuurlijke houten uitstraling door een minimale herhaling van het patroon en een voelbare structuur. De stroken zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. PVC Laminaat is vochtbestendig en daardoor ook geschikt voor uw keuken of badkamer. De vloer is goed te combineren met vloerverwarming.