Over ons

Bedrijfspand Over Ons

Over Schoonwater Vloeren

Schoonwater Parket is al meer dan 40 jaar actief in Gelderland met het verkopen, plaatsen en restaureren van Parket, PVC, Laminaat en Planken vloeren. Ook voor Marmoleum en onderhoud aan uw parketvloer bent u bij ons op het juiste adres.

Introductie over Berry Boshoven en Kitty de Leeuw

Berry Boshoven:
Ik ben Berry en al 36jaar werkzaam als parketteur en al 25 jaar als meester parketteur.
het plaatsen van vloeren met als eindresultaat  dat onze opdrachtgevers uiterst tevreden zijn over hun aankoop bij Schoonwater Vloeren is de voldoening die wij iedere keer weer opzoeken.

Kitty De Leeuw:
Ik ben Kitty ik houd mij voor een deel bezig met de verkoop, de planning/inkoop en de volledige boekhoudkundige werkzaamheden. Ook voor interieur en kleuradvies sta ik u graag bij.

Verder bestaat ons team uit totaal van 4 vloerenleggers, en om kwaliteit en service te verlenen gaan wij ons team dan ook niet uitbreiden en zo houden wij een goed overzicht. Onze showroom is 3 dagen geopend, dit is om alle activiteiten buiten de deur goed op te vangen. U bent van harte welkom om onder genot van een kopje koffie onze vloeren die wij speciaal voor u hebben gekwalificeerd op hoogwaardige kwaliteit te aanschouwen.

Met vriendelijke groeten,

Berry en Kitty