Over ons

Schoonwater De Steeg is al vijfendertig jaar lang een begrip in Gelderland. Met onze vloeren en raambekleding zorgen wij voor comfort en sfeer in uw woning. Bij ons kunt u een goed advies verwachten. Onze deskundige medewerkers zijn specialist in het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren.

Schoonwater is gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Dat kan zachte vloerbedekking zijn of een kunststofvloer, maar wij leggen ook echt houten vloeren. Houten vloeren zijn soms al eeuwen oud. Als ‘de tand des tijds’ heeft toegeslagen, kunnen wij de vloeren op allerlei manieren opknappen. Dat varieert van het schuren en opnieuw lakken van parket in woonhuizen tot het compleet restaureren van vloeren in monumenten of monumentale panden.

Raamdecoratie is decoratief en functioneel. Kleur, materiaal en dessin bepalen in grote mate de sfeer in uw woning. Maar ook de manier van ophangen draagt daar aan bij. Het optimale effect krijgt u door het juiste ophangsysteem te combineren met het juiste materiaal.

Of een klant nu helemaal niets, een klein bedrag of een kapitaal bij ons uitgeeft, voorop staat dat hij of zij met een tevreden gevoel onze winkel verlaat. Goed advies gaat wat Schoonwater betreft vóór snelle winst.

In onze showroom in Velp voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies. In Didam hebben wij bij onze gewaardeerde partner Altradi Comfort binnen & buiten een steunpunt.