Vloerrenovatie

Vakkundige vloerrenovatie

Wilt u uw huidige vloer laten renoveren door een vakkundig bedrijf zodat u deze weer jaren mee kan? Bij Schoonwater Vloeren in Velp Gelderland kort gelegen bij De Steeg werken wij volgens een gedegen stappenplan. Zo komen wij ter plekke uw vloer inspecteren zodat wij kunnen beoordelen wat nodig is op uw vloer als nieuw te herstellen. Zo kunnen wij stroken van uw houten vloer opnieuw inbrengen of plinten vervangen.

Daarnaast werken wij met diverse schuurmachines om uw vloer te schuren en uiteindelijk een strak en egaal loopoppervlak te creëren. Zo kunt u kiezen voor een lak of bleeklak, transparante olie of kleurolie om uw vloer de juiste kleur en uitstraling te geven. Kortom, bij Schoonwater Vloeren in De Steeg Gelderland kunnen wij huidige parketvloer, laminaatvloer of PCV vloer als nieuw herstellen.

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen of opmerkingen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur ons een e-mail via ons contactformulier of bel ons via ons telefoonnummer die getoond staat op onze website.

Ook voor advies op maat of kleurstalen van onze vloeren kunt u onze showroom in Velp bezoeken om een indruk te krijgen van onze producten. Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van het renoveren van uw huidige vloer.