Houten vloeren

Houten vloeren kopen?

Heeft uw een nieuwbouwhuis of een oude woning en wilt u de vloer vervangen door een karakteristieke houten vloer of gelaagde planken vloer? Bij Schoonwater Vloeren in Velp kunt u terecht voor parketvloeren met een Hongaarse punt, visgraat of lamel design. Zo verkopen wij diverse soorten tapisparket vloeren en fineerparket vloeren van verschillende soorten hardhout.

Naast onze ruime collectie met hardhouten vloeren kunnen wij deze aflakken in diverse kleuren zodat u deze kunt afstemmen op het design van uw woning. Ook zijn onze houten vloeren uiterst geschikt voor woningen met vloerverwarming. Omdat echt hardhout een natuurproduct is, kan het hout uitzetten of krimpen en zal deze op professionele wijze gelegd moeten worden. Bij Schoonwater Vloeren gelegen bij de Steeg kunnen wij u vakkundig informeren over de toepassingen van een vloer met vloerverwarming, visgraat patroon, Tapis design of andere stijlen en houtsoorten.

Bij Schoonwater Vloeren in Gelderland kunnen wij uw bestaande houten vloer ook vakkundig restaureren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld beschadigde planken van uw vloer vervangen of uw houten vloer geheel schuren, aflakken of schilderen. Kortom, voor zowel nieuwe visgraat vloeren of vloerrenovatie slaagt u zeker bij Schoonwater Vloeren.

Heeft u na het lezen van het bovenstaande verhaal nog vragen over bijvoorbeeld de R-waarden van onze vloeren, merken, afwerkingen of het leggen van een houten vloer in combinatie met vloerverwarming? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en laat u vakkundig informeren over de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen de medewerkers van Schoonwater Vloeren u verschaffen van gratis advies op maat of advies op afspraak aan huis. Laat uzelf informeren over bijvoorbeeld de toepassingen van een eiken houten vloer op natbouw en droogbouw systemen, lamel parket in uw slaapkamer, plankenvloeren in uw woonkamer of tradionele tapis vloeren in uw aanbouw.

Kortom, Schoonwater Vloeren in Velp voorheen gevestigd in de Steeg is een allround parketwinkel met meer dan 30 jaar ervaring. Om ons te benaderen kunt u een e-mail sturen via onze contactpagina of door te bellen naar het telefoonnummer op onze website.